Ridzi si EBA

Posted on July 14, 2009

1


nu scriu mult, doar vreau sa spun ca urmaresc de cateva saptamani cu foarte multa atentie scandalul Ridzi-MTS. Tare imi pare ca acest scandal se leaga de postul anterior – legat de EBA si cine baga banii in campania ei.

Pai cine sa bage bani? Noi,contribuabilii, cine altcineva ar fi prost sa plateasca asemenea sume? Noi, contribuabilii, noi platim taxe, care ajung la buget, care se impart la Ministerului Turismului, Tineretului sau alt minister condus de Curtezanele de Cotroceni, si prin tot felul de artificii, ajung la campania EBEI. Ne iau de prosti, nu gluma.

Chiar – as fi curios, nu se poate face o analiza a campaniei EBA? Sa se vada cat s-a platit, si cat s-a obtinut. Parerea mea, needucata, e ca EBA se va dovedi a fi o opusul Monicai Ridzi, adica va fi platit cu mult mai putin decat pretul pietei pentru serviciile din campanie. Si sunt sigur ca exista o legatura intre Artisan, Loco, si firmele care au lucrat pentru campania “Nicusoarei”, dar nu cred ca va fi usor de gasit legatura. Desi, la cata inteligenta emana in talkshow-urile de TV, nu m-ar mira sa fi lasat lucrurile evident. Doar toti fac asa…

Jos prostitutia! De orice fel, sexuala, politica, morala!!! Nu mai exista valori?

Advertisements
Posted in: romana