alegeri

Posted on November 4, 2009

1


Coola treaba – motive sa votezi cu fiecare din cei 4 candidati?

 

1. Basescu: pentru ca sunt inert, pentru ca au trecut 5 ani si inca nu am vazut ca el nu poate lucra in echipa cu nimeni. Sau tocmai de aia, pentru ca e singurul drept, si toti ceilalti sunt moguli/baroni/oligarhi. Pentru ca vrea neaparat sa mentina cota unica. Pentru ca are oua sa se certe cu toata lumea. Pentru ca are carisma cand il cunosti in persoana (da, am avut onoarea, chiar de cateva ori). Pentru ca impresioneaza la prima impresie. Pentru ca pare un om hotarat.

2. Geoana: pentru ca are stofa de presedinte. E un diplomat adevarat – anii petrecuti ca Ambasador al Romaniei la Washington il recomanda ca Presedinte. Pare sa aiba capacitatea de a fi un mediator – adica de a face ceea ce Constitutia spune, si Basescu nu intelege. Pentru ca sunt alegeri prezidentiale, si nu parlamentare. Pentru ca Geoana presedinte nu este egal cu stanga la guvernare. Pentru ca Geoana nu cred ca egal PSD-ul lui Hrebenciuc, Vanghelie si Mischie. Dar cred ca mai degraba se aplica “fa-te frate cu Dracul pana treci puntea”

3. Oprescu: pentru ca e doctor

4. Antonescu: pentru ca e liberal. Pentru ca pare destul de nepatat. Pentru ca a fost olimpic la istorie. Pentru ca e non-comformist. Pentru ca stie sa vorbeasca. Pentru ca e altfel. Pentru ca e de dreapta. Pentru ca ar face un Presedinte bun, si cred ca ne-ar putea reprezenta bine in lume. Pentru ca, alaturi de Geoana, cred ca ar putea fi un bun mediator. Pentru ca e un om care inca poate face lucruri mari.

 

Asta a fost pe scurt. Zilele urmatoare voi incerca sa revin si cu “4 motive sa nu ii votez”!

Advertisements
Posted in: Uncategorized