Gluma. Proasta?

Posted on November 23, 2009

0


Ieri, iesind din metrou, dupa ce nu am reusit sa-mi exercit dreptul de a vota (detalii curand), eram foarte ingandurat. Tocmai primisem un SMS in care aflasem ca Basescu si Geoana merg in T2 – de asteptat, in ciuda optimismului meu. Si cand cobor din metrou, dau de o reclama electorala, “pentru” Geoana. Nu inteleg ce e cu acest afis – e chiar un afis al PSD-ului, sau unii dintre contracandidati au facut o gluma? Cred ca e gluma, dar e legal asa ceva? Adica cumva trebuie facuta distinctia intre ce e serios, si ce e gluma/pamflet/etc.

Poza e mai jos, va las si pe voi sa spuneti: e o gluma? Tin sa mentionez ca afisul era in spatiile de reclama luminate din statia de metrou Victoriei, deci nu era pus asa, la misto, de cineva. (imi cer scuze pentru calitatea slaba, e facuta cu telefonul)

Later Edit: se pare ca e o campanie a PD-L-ului. Acuma am citit ca si la Cluj s-a intamplat:

http://www.ftr.ro/basescu-triseaza-pe-ultima-suta-update-32755.php

OK – gluma e buna poate. Dar trebuie marcata ca atare, altfel nu mai stii ce e real, si ce nu e.Si totusi, ma gandesc, cat de putina incredere am in PSD, incat eu am crezut, pentru o clipa, ca acest afis ar fi pe bune…

Si totusi, si mai trist e cat de putina incredere am in Basescu, incat il prefer pe Geoana in locul lui. Sindromul anului 2000 reloaded!

Advertisements
Posted in: romana