Fool me once – shame on you! Fool me twice, shame on me!

Posted on December 19, 2009

6


“Vrem sa includem in Programul de Guvernare demararea cat mai rapida a proiectului Rosia Montana pentru ca piata aurului favorizeaza asemenea proiecte”, a declarat vineri Adriean Videanu in cadrul unei intalniri cu reprezentantii mass-media.

Incepe sa se faca lumina in cine a finantat campania lui Base, a lui EBA, samd. Rosia Montana Gold Corporation – Romania is yours. Thank  you for helping us find 5.2 million Romanians to believe us.

E gata: de cand s-a incheiat cu campania, parca i se rupe lui Base de tot si toate.

“Hai sa va arat cine e seful. Mi se fix rupe ce crezi tu, bobor. Io-s tatuca, si fac ce vreau. Adica Udrea e corupta si ziceti ca n-ar trebui sa mai fie in Guvern? Bun, nu o sa mai fie Ministrul Turismului – ii dau si Dezvoltarea Regionala, ca are ea un condei magic pentru directionarea magica a fondurilor catre diverse evenimente. Hahaha…

Vreti sa ne ocupam de dezvoltarea durabila a Romaniei? hahaha… cum ziceai? aaa…am inteles. Exploatare de suprafata pe baza de cianuri la Rosia Montana ati cerut, nu?

Adevaru-i ca speram ca in al doilea mandat Basescu sa se gandeasca la cum va ramane in istoria Romaniei, si sa se comporte in consecinta. Ei, nu, se gandeste ca daca tot nu va mai avea alegeri, poate sa faca fix ce vrea pana lui, ca i se rupe fix la pedala de ce crede restul lumii. Romani, ati fost fraierit. Romanie, esti in situatia din zicala americaneasca: fool me once – shame on you! Fool me twice, shame on me!

Advertisements
Posted in: romana