Tapalaga: “Basescu risca sa ridiculizeze institutia”. Serios?

Posted on January 21, 2010

1


Astazi, Dan Tapalaga trage un mare semnal de alarma: “Basescu are de dat cateva explicatii urgente despre Aliodor Manolea”. Vai, vai, dar cum a ajuns un impostor in preajma Presedintelui? “cum a fost posibil ca un ciudat cu profil de sarlatan sa treaca de filtrul SRI si SPP si sa expuna institutia prezidentiala ridicolului suprem.”

Eu sunt de acord cu el, ca Aliodor asta e un om cel putin ciudat. Da, ridiculizeaza institutia prezidentiala. Ce nu inteleg e de ce Dan e atat de surprins si ia atitudine, vai, de parca pana acum institutia era imaculata. Dane, sa-ti aduc aminte de cazurile anterioare in care institutia prezidentiala s-a facut de rahat? Cazurile care au subminat aceasta institutie in asa fel incat un scandal de genul asta nu socheaza, ci doar starneste zambete nitel triste?

Asa, exercitiu de doua minute:

1. “Tiganca imputita”

2. Condusul beat de la cheful cu Becali

3. “cel mai frumos lucru pe care l-am facut a fost crestinarea unui copil musulman”

4. “nu tin minte daca l-am lovit pe copil, dar probabil ca fusese obraznic”

5-n. (completati voi, eu trebuie sa mai si muncesc)

Dane, inainte de ce nu le-ai observat? De ce Basescu nu a trebuit sa dea explicatii atunci, pentru respectivele episoade? Hai, recunoaste, te-a fraierit Base. Pe tine si pe alti multi, care l-au votat. Si nu m-ar durea niciunde, daca nu ar fi si Presedintele meu. Jalnica treaba


Advertisements
Posted in: romana