nevoia de a fi zen

Posted on January 28, 2010

0


Mai gresesc si eu. Mai gresesc si eu din cand in cand, si citesc presa. Mai gresesc si eu din cand in cand, si citesc presa politica. Sa mai adaug la fraza?

Bun, dar uneori gresesc si mai mult, si citesc comentariile de pe site-uri/forumuri/bloguri de-astea politice. Si inca vad soldateii de partid portocalii cum ignora realitatile zilei/lunii/anului/regimului. Orice comentariu, cat a fi el de pertinent, daca e negativ la adresa mult iubitilor conducatori, e taxat ca atac la adresa democratiei si progresului, ghidat de interese meschine, oligarho-comuniste, si directionat impotriva tarii. Tradatori de tara, cei care spun ca Boc e un incompetent fara putere(chiar daca cinstit), si Basescu e o tumoare care se tot extinde.

Cazul de fata: un post pe blogul lui Dan Selaru despre inca o dovada de incompetenta de-a lui Boc.

Si comentariul care m-a distrat – reda asa multa frustrare, si tema “miticii anti-provoncie” redata obsesiv, de parca ar avea ceva de-a face:

“Boc mi se pare cel mai bun prim ministru pe care l-a avut Romania dupa 1989. E dedicat in ceea ce face, serios, nu are in spate interese economice si mai important decat orice, nu e corupt. Nu inteleg de unde atata rautati impotriva uni om cinstit si capabil? Deranjeaza ca nu e smecher de capitala asa ca majoritatea celor care nu-l suporta?”

Asta e unul simpatic de naiv si tantalau. Dar cand vad armadele de soldatei, chiar simt nevoia de a fi zen si a nu ma mai consuma. Desi, ma afecteaza (in cazul asta milionul ala de lei platit din taxele pe care le platesc si eu).

Legat de cazul efectiv: nu spun ca Boc nu trebe sa-si faca echipa. Dar cand dai pe cineva afara, ia-ti un specialist in codul muncii, si fa procedura cum trebuie. Sau stai, ca tu nu te stii cu Dreptul, doar nu esti Prof Universitar in domeniu. Desi, asta ar putea explica pleiada de avocati “excelenti” gasiti prin Baroul Cluj.

Advertisements
Posted in: romana