brandul turistic al Romaniei – putem spera?

Posted on March 26, 2010

2


sa le fi venit astora mintea la cap? Intr-un final, sa inteleaga ca, la nivel de plaje si mare, nu ne putem compara cu Croatia, Grecia, Italia sau Turcia? sau chiar si Bulgaria? Astept sa vad, inca sunt putin sceptic

“Anul trecut am reusit sa contractam in sfarsit serviciile de creare a acestui brand turistic national al Romaniei, care va fi gata pe 24 sau 25 mai, dupa care Romania se va promova prin acest brand, pe bani europeni mai departe. S-au facut cercetari din luna decembrie, cred, se fac studii de piata si permanent se prezinta raportul unui comitet format din profesionisti, ONG-uri, societatea civila. S-au stabilit sase produse turistice, care pot fi reprezentative astazi pentru Romania si care pot fi atractive pe piata internationala de turism. Ce pot sa va spun, din cate am inteles, e ca din aceste sase produse cu care Romania ar putea fi identificata pe piata internationala de turism nu se afla litoralul. Si pentru mine a fost o surpriza” (Elena Udrea)

Ei, pentru mine nu e deloc o surpriza, Lenutza draga. Dar, te rog, daca baietii aia chiar is seriosi cu brandul, asculta-i, si nu mai zi tu ca stii mai bine. Multumesc anticipat!

Articolul original pe Hotnews

Advertisements
Posted in: romana, Travel