RAI Asigurari (Generali) – nesimtirea continua

Posted on May 29, 2010

1


N-am mai scris nimic de ceva vreme despre RAI Asigurari, ca am stat sa ma documentez, sa discut cu avocata, si sa ma asigur ca fac bine tot ce fac. Si dupa toata analiza, le-am trimis o invitatie la conciliere la inceputul lui mai, pentru joia ce tocmai a trecut. La biroul avocatei. Le-am dat termen 21 de zile pentru intalnire, si am zis ca poate le vine mintea la cap si isi dau si ei seama ca e cazul sa-si asume responsabilitatea pe care o au.

Si ce credeti ca s-a intamplat la conciliere? Nimic! Nici macar n-au venit, nici macar un telefon, un mail, o informare. Absolut nimic. Cata nesimtire, e chiar incredibil. De fapt, daca e sa fim obiectivi, nu e vorba de nesimitire, cat e vorba de incompetenta. Adica daca ai posibilitatea sa te intelegi cu cineva, incearca macar. Dar ce sa zic, asta e modul lor de a face afaceri.

Dar vor plati, nici o problema. De-acum procesul e inevitabil. Va dura ceva vreme, sunt sigur. Si fiecare zi care trece, dobanda curge… Si eu sunt tot mai hotarat sa-i pun la punct. E inacceptabil ca o companie sa-si bata joc astfel de clienti. Auf wiedersehen!

Cu riscul sa ma repet, RAI-ule, ai dat de dracu!

Advertisements