Basescu – “Statul sunt eu”. Cute, but wrong!!!

Posted on September 27, 2010

1


Pana la urma, am auzit si eu povestea cu Basescu si politia. Sumar scurt, pentru cei mai ingretosati decat mine, care au inchis urechile: Basescu, in urma mitingului politistilor de la Cotroceni (miting ilegal, ce-i drept, din cate am inteles), a spus ca renunta la escorta politiei, pentru ca acea institutie nu respecta legea. Evident, Boc-poc si-a respectat statutul, si a facut acelasi lucru – socant!!!

Mai Traiane, tu intelegi ca traiesti intr-o democratie? Intr-un stat de drept, in care institutia e mai importanta decat individul? In care politia este acea parte a statului care se asigura ca legile sunt respectate. Este aripa care ofera autoritate statului.

Eu nu cred ca tu intelegi. Pentru ca daca ai intelege, nu ai discredita aceasta institutie. Tu, idiotule, cand esti la Cotroceni, tu nu esti Traian de la Golden Biltz, tu esti Presedintele Romaniei!!!! Nerespectand politia, tu dai un semnal poporului ca nici ei n-au nevoie de politie. Si automat, discreditezi autoritatea institutiei.

Urmatorul pas care e?
“Eu nu mai am nevoie de justitia romana. Nu o respect, voi mai folosi doar SPP-ul pentru a face dreptate. Vorba ceea, daca incalc legea, cine sa vina sa ma puna la respect? Politia??? Hahahaha…(cu rasul ala al tau idiot).”

Traiane, de mult timp ai devenit tumoarea maligna a Romaniei. Cred ca a venit momentul sa te extirpam, pentru ca, daca nu, vom intra in metastaza, si va fi, poate, prea tarziu.

Cat despre tine, Emilutzule, No comment. Poate doar sa te felicit – am vazut in weekend o mascota cu tine:

Advertisements
Posted in: politica, romana