Coincidenta sau cauzalitate?

Posted on March 27, 2011

0


Am incercat sa prezint cateva categorii de localuri din Cluj, pentru a oferi niste recomandari de locuri. Am vorbit de restaurante, de croissant-uri, de gyros, si chiar am crezut ca am recomandat cele mai bune locuri.

Ei, din pacate, recomandarea mea nr. 1 pentru croissant-uri (delice de france) s-a inchis la cateva saptamani dupa ce am scris. Mi-a parut rau, si inca imi pare rau, era cu adevarat cel mai bun croissant din Cluj.
Am scris si despre gyros-ul lui Apostolis din centrul Clujului, si dupa cateva saptamani, si Apostolis a inchis magazinul. Din nou, imi pare rau, era singura alternativa reala de a manca un “fast food” de calitate, care nu e din plastic.

Vorbim totusi deja de doua cazuri de localuri recomandate de mine care se inchid. Incep sa-mi fac griji, sa fie recomandarea mea de fapt cantecul de lebada? Oare ceea ce prefer eu difera atat de puternic de gusturile celorlalti? Am eu prea mari asteptari? Sunt eu prea optimist crezand ca lumea prefera calitatea cantitatii?

In alta ordine de idei, avand in vedere ca sunt intr-o etapa antreprenoriala a vietii mele, vad aici si o oportunitate: as putea cere localurilor bani pentru a NU LE PUNE PE PRIMUL LOC. In fond si pana la urma urmei, am deja o serie de “succese” cu care ma pot lauda.

Advertisements
Posted in: Cluj, filozofii, romana