Prostia ca incremenire in PNL!

Posted on April 11, 2011

0


Citesc azi o stire pe Hotnews:

“Fata de aceste asumari, noi nu vom participa in niciun fel, le consideram ilegale si inoportune. Nu vom participa nici la lucrarile Biroului Permanent, nici la citirea, dezbaterea, prezentarea si adoptarea acestora. Precizez, in numele USL, ca imediat ce vom veni la putere aceste legi vor fi abrogate si vor fi inlocuite cu legi care vor fi in mod natural, democratic discutate pe baza dialogului social cu cei care sunt afectati de aceste legi. Domnul Boc va putea sa mai asume inca 50 de legi, o va face cat va fi la putere si toate aceste legi vor fi abrogate in momentul in care un Guvern al USL si o majoritate parlamentara a acestei aliante politice va exista”, a afirmat Crin Antonescu.”

Nu-mi vine sa cred cat de idiot poate fi Crin. Nu vorbesc deloc de coerenta legilor, daca sunt ok sau nu (desi cea cu noul cod al muncii pare totusi pro-business/de dreapta/liberala – Crin, conceptele iti sunt cumva familiar?), ci de mesajul efectiv.

D-le Antonescu, dumneavoastra cititi sondajele facute printre investitori? Printre straini? Printre companiile care aleg sau nu aleg sa vina in Romania?
Nu cred, pentru ca, daca ati urmati aceste lucruri, ati stii ca, in afara de numarul mare de taxe, principala preocupare a acestor companii si oameni, lucrul care ii loveste cel mai rau este imprevizibilitatea legislativa. Pe romaneste, incapacitatea de a te pregati pentru perioada urmatoare. De a face un buget, de a estima niste costuri, de a pregati niste investitii.
Dumneavoastra, domnule Antonescu, ca lider al dreptei (cat a mai ramas din ea dupa ce i-ati bagat tarusul in inima prin alianta cu PSD-ul), ar trebui sa intelegeti lucrurile astea.

Ce sa inteleaga un om care vrea sa investeasca, vazand ca acum apare o lege, dar partidul care e acum creditat cu cele mai mari sanse la succesiunea la putere spune ca o va abroga de indata ce va veni el la putere? Pai, hai ca investesc, ca am anumite costuri cu oamenii, facilitati, dar stai, ca peste un an jumate nu stiu cum vor fi. Stiu sigur ca nu vor mai fi la fel. In concluzie, merita sa investesc daca vreau sa dau un tun de 1-2 ani, dar daca vreau sa chiar construiesc ceva, sa creez locuri de munca, sa adaug valoare societatii in care investesc, nu are nici un sens, ca vin altii la putere, si stiu sigur ca ei vor modifica totul. Si eu nu voi mai stii nimic.

Mai bine nu! Stiu totusi si eu (investitorul) ceva! Poate ma costa nitel mai mult, da’ mai bine ma duc in Slovacia/Lituania/Estonia, macar acolo stiu la ce sa ma astept. Bye, bye, Romanian garden, with all your lilies.

Advertisements