Politix

This is the section for political-related discussions

Advertisements
2 Responses “Politix” →
  1. Andi eu te cunosc inainte de a te fi nascut tu.Am fost colega de servici cu tatal tau. Am fost la o nunta impreuna cu mama ta cand tu si fiul meu erati inca in “incubator”. Adica nu trecusera 9 luni de “gestatie”. Eu stiu cand tatal tau a “depus” carnetul de membru PCR la “firma” de altfel foarte respectabila la care lucram amandoi.El a avut curajul sa o rupa cu trecutul. Daca tu acum dupa 20 ani esti in stare sa votezi cu Geoana inseamana ca gestul tatalui tau de acum 20 de ani nu valoreaza nimic. Imi pare foarte rau. Si inca ceva: am mai avut o colega de servici fiica unui fost “mahar” PCR , adica fiica unui fost primar PCR-ist care a murit ( tata si fiica ) si care in ‘ 90 era de partea celor din p’ta Universitatii, era impotriva lui Iliescu si a comunistilor in timp ce eu pe vremea aceeea credeam tot ce vedeam la TVR. Eram manipulata si am votat cu Iliescu si l-am crezut pe el si nu pe cei din piata. Este pedeapsa pe care o primesc acum sa vad tineri care nu au trait acele vremeuri si care acum se vor duce incolonati sa voteze un prostanac “care sa-i reprezinte”.

    Reply
  2. nu vreau sa fiu rau, dar nu ma cunosti.

    Si daca vrei sa ma convingi ca viziunile mele sunt incorecte, astept argumente, si voi fi foarte fericit sa le discut. Dar faptul ca tu ai facut o greseala, nu inseamna ca eu, gandind altfel decat tine, fac aceeasi greseala. Ma rog, aceasta prezumptie face abstractie de valoarea de adevar absolut pe care o mare parte din oameni (majoritatea, dupa cum arata rezultatele alegerilor) il atribuie discursului lui Basescu.

    Se pare ca eu sunt cel ciudat, intr-adevar. Dar, folosind analogia ta, pe vremurile de trista amintire dinainte de Revolutie, cei putini erau comunistii?

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: